Zapraszamy do przeżycia wyjątkowej wigilii firmowej w Kopalni Soli Bochnia. W otoczeniu solnych przestrzeniach, z dala od miejskiego zgiełku, poczujesz prawdziwą atmosferę świąt.
To nie tylko kolacja, to spotkanie, które łączy. To chwila na refleksję, podziękowanie i wspólne kolędowanie.
Podaruj swoim pracownikom niezapomniane chwile i umocnij więzi w firmie.
Zarezerwuj już dziś i poczuj magię świąt w Kopalni Soli Bochnia!
DZIAŁ ORGANIZACJI IMPREZ: 14 615 24 66, 506 803 245, 506 803 244, imprezy@kopalnia-bochnia.pl
Zestaw I
Zupa: Barszcz czerwony z grzybowymi uszkami.
Danie II: Pieczony filet z karpia z sosem cytrynowym, kapusta z grzybami, kopytka.
Deser: Szarlotka na cieście piernikowym z lodami waniliowymi.
Kompot z suszonych owoców, woda mineralna, kawa, herbata.
Zestaw II
Zupa: Krem z pieczarek z oliwą truflową i grzankami.
Danie II: Filet z dorsza z migdałami, gratin ziemniaczany, różyczki brokułów.
Deser: Pieczone jabłko z bakaliami, sos piernikowo-czekoladowy.
Kompot z suszonych owoców, woda mineralna, kawa, herbata.
Zestaw III
Zupa: Tradycyjna zupa borowikowa z łazankami.
Danie II: Roladki z łososia nadziewane szpinakiem na sosie z białego wina i koziego sera, gratin ziemniaczany, wiązka fasoli szparagowej.
Deser: Świąteczny piernik z konfiturą śliwkową.
Kompot z suszonych owoców, woda mineralna, kawa, herbata.
Zestaw IV
Przystawka: Rumiane pierogi z kapustą i grzybami okraszone cebulką.
Zupa: Krem rybny z pomidorami i grzankami.
Danie II: Filet drobiowy faszerowany pistacjowym musem w sosie kurkowym z puree ziemniaczanym ze szpinakiem i fasolką edamame.
Deser: Świąteczna strucla makowa Kompot z suszonych owoców, woda mineralna ,kawa, herbata.
Zestaw V
Przystawka: Rolmops korzenny na sałatce z ziemniaków i kiszonego ogórka.
Zupa: Krem grzybowy z kluseczkami.
Danie II: Sandacz na warzywnej mozaice z sosem cebulowo-tymiankowym z gołąbkiem z kaszą perłową kuskus z groszkiem i grzybami.
Deser: Sernik na czekoladowym spodzie z sosem malinowym.
Kompot z suszonych owoców, woda mineralna, kawa, herbata.
Zestaw VI
Przystawka: Łosoś z musem brokułowym w galarecie z białego wina.
Zupa: Tradycyjna zupa borowikowa z łazankami.
Danie II: Pierś z kaczki w sosie śliwkowym z torcikiem z białej gryki z orzechami laskowymi, modra kapusta z cynamonem i goździkami.
Deser: Ciasto makowe z jabłkami i z sosem z chałwy.
Kompot z suszonych owoców, woda mineralna , kawa, herbata.
Śledź w śmietanie z jabłkiem
Śledź po żydowsku
Śledź po kapitańsku
Ryba smażona po grecku z warzywami
Karp z musem chrzanowym w galarecie
Pasztet pieczony ze śliwką , żurawiną
Regionalne wędliny
Tradycyjna sałatka jarzynowa
Sałatka brokułowa z tuńczykiem i przepiórczym jajkiem
Sos tatarski, sos chrzanowy
Pieczywo
Pstrąg faszerowany w całości dodatkowo do dokupienia
Terrina z dorsza z algami morskimi i marchewką
Karp z musem chrzanowym w galarecie
Karp po żydowsku
Ryba po grecku z warzywami
Canelloni z łososia z twarożkiem szpinakowym, koperkowym
Śledź w śmietanie z karmelizowanym jabłkiem
Śledź po kapitańsku
Carpaccio ze śledzia bałtyckiego z sałatką pomidorowo-bazyliową
Pieczony pasztet ze śliwką
Regionalne wędliny, schab ze śliwką i morelą
Tradycyjna sałatka jarzynowa
Sałatka nicejska z tuńczykiem
Sos tatarski, sos chrzanowy
Pieczywo
Zaktualizuj swoją przeglądarkę aby móc przeglądać współczesne strony internetowe prawidłowo. Zaktualizuj teraz!