ZUPA
ROSÓŁ Z MAKARONEM 250 ml / 50 g
(wywar drobiowo - warzywny, marchew, pietruszka, seler, por, cebula, makaron - mąka pszenna, jaja, sól, pieprz)
DANIE GŁÓWNE
KOTLET DE VOLAILLE + FRYTKI + SURÓWKA Z MARCHEWKI Z JABŁKIEM + NAPÓJ OWOCOWY
Kotlet de volaille 100 g, Frytki 120 g, Surówka z marchewki z jabłkiem 100 g, napój owocowy 200 ml
ZUPA
ZUPA POMIDOROWA Z RYŻEM 250 ml / 50 g
(wywar drobiowo - warzywny, marchew, pietruszka, seler, por, cebula, koncentrat pomidorowy, śmietanka 18% i 30%, makaron-mąka pszenna, jaja, sól, pieprz)
DANIE GŁÓWNE
KOTLET MIELONY + TALARKI Z PIECZONYCH ZIEMNIAKÓW + BURACZKI + NAPÓJ OWOCOWY
Kotlet mielony 100 g, Talarki z pieczonych ziemniaków 150 g, Buraczki 100 g, napój owocowy 200 ml
ZUPA
ZUPA JARZYNOWA 250 ml
Zupa jarzynowa (wywar drobiowo - warzywny, marchew, pietruszka, seler, por, cebula, śmietanka 18% i 30%, sól, pieprz)
DANIE GŁÓWNE
KOPYTKA Z SOSEM OWOCOWYM 200 g, NAPÓJ OWOCOWY 200 ml
ZUPA
ZUPA OGÓRKOWA Z RYŻEM 250 ml
Zupa ogórkowa z ryżem (wywar drobiowo - warzywny, marchew, pietruszka, seler, por, cebula, ogórek kiszony, ryż, śmietanka 18% i 30%, sól, pieprz)
DANIE GŁÓWNE
RYBA PANIEROWANA 100g, FRYTKI 120g, SURÓWKA Z KAPUSTY 100 g, NAPÓJ OWOCOWY 200 ml
Menu przeznaczone jest dla grup szkolnych
liczących minimum 15 osób.
Wymagana jest wcześniejsza rezerwacja.
Należy wybrać 1 zestaw dla całej grupy.
Zaktualizuj swoją przeglądarkę aby móc przeglądać współczesne strony internetowe prawidłowo. Zaktualizuj teraz!